Què oferim

Música en família (de 0 a 4 anys), música i moviment (de 3 a 7 anys), experimentem amb instruments (de 4 a 7 anys), classes d'instrument (totes les edats), conjunt de guitarres, consort de violes, i extraescolars de música.

Per les classes a infants de 0 a 7 anys abordem el treball musical des de la sensibilització auditiva, on es combina el moviment, i la improvisació rítmica i melòdica. Oferim un mètode d'aprenentatge musical que respecta l'infant i el seu procés d'aprenentatge, d'una manera propera i de qualitat. Ens basem en el mètode MLT d'E. Gordon i altres mètodes com la rítmica musical.

Les classes d'instrument a infants i adults són dinàmiques i familiars, partim del nivell de cada alumne i combinem el llenguatge musical amb l'aprenentatge i tècnica de l'instrument. Realitzem classes tant individuals com de grup.

Des de 2021 hem portat el nostre projecte a diferents centres educatius de Barcelona. Realitzem classes a l'Institut Escola Costa i Llobera, l'Escola Tàber, i a l'Institut Escola Arts, on oferim les activitats extraescolars des de l’etapa infantil a la secundària. També realitzem música en família a l'EBM Can Caralleu i a la Sala Polivalent de Montbau de Barcelona.

Segueix-nos ...
Contacta’ns

Passatge Frígola 27, 08012 Barcelona

+34 623 174 235

hola@gambamusica.cat

Copyright © gambamusica.cat. All Rights Reserved. | Política de Privacidad

Designed by HTML Codex | Modified & optimized by Milkus Maximus